GeekLabs.dk

Esbjergs teknologiværksted

Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


start

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Næste revision
Forrige revision
start [2014/10/05 20:05]
80.62.117.218 created
start [2016/06/08 01:30] (nuværende)
Linje 1: Linje 1:
-====== Velkommen til Hackerspace/​Makerspace Esbjerg (HMSE) ​======+====== Velkommen til GeekLabs - Esbjergs teknologiværksted ​======
  
-Vi er en gruppe mennesker der ønsker at skabe et rum for kreative og udforskende teknologi-eksperimenter i Esbjerg. I miljøet benævnes denne type værksted ​ofte hackerspace,​ makerspace ​maker, og det er et sådant ​vi er i gang med processen ​at opbygge i Esbjerg.+Vi er en gruppe mennesker der ønsker at skabe et rum for kreative og udforskende teknologi-eksperimenter i Esbjerg. I miljøet benævnes denne form for fysisk mødested ​ofte hackerspace,​ makerspace ​eller fablab, og det sted vi har visioner om at skabe, skal kunne rumme alt hvad der kunne tænkes høre under disse begreber.
  
-Vi har fået lokaler ​regi af [[http://​www.kreativevaerksted.mono.net/​|Tobakkens Kreative Værksted]]og får dermed til huse i lokaler i [[http://​www.tobakken.dk/​|Tobakkens]] bygninger i Esbjerg midtby på [[http://​findvej.dk/?​address=Gasv%C3%A6rksgade2,​6700&​maptype=6&​text=Hackerspace/​Makerspace%20Esbjerg&​link=http://​hmse.mikini.dk|Gasværksgade 2, 1. sal, 6700 Esbjerg]].+Vi er en løst sammensat gruppe, som startede med at mødes ​oktober 2014men har nu etableret os i lokaler ​og er gang med at organisere og planlægge indholdet af disse.
  
-Indtil videre er det meste kommunikation mellem interessenterne foregået på Facebook i gruppen; [[https://​www.facebook.com/​groups/​HackerspaceEsbjerg|HackerspaceEsbjerg]],​ men vi er også begyndt at have rigtige fysiske møder! +Er du interesseret i at være med, så læs mere under [[:om|om]].
- +
-Er du interesseret i at være med, så hop på [[https://​www.facebook.com/​groups/​HackerspaceEsbjerg|Facebook]] og bliv medlem af gruppen, eller alternativt skriv en mail til hmse@mikini.dk.+
  
 +{{  :​kulturnatten_2014:​17.jpeg?​500 ​ }}{{  :​gallerier:​noerderi:​bbb_small.jpg ​ }}
  
start.1412532318.txt.gz · Sidst ændret: 2016/06/08 01:31 (ekstern redigering)