GeekLabs.dk

Esbjergs teknologiværksted

Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


start

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

start [2014/10/10 02:41]
miki +llink til VFD-side
start [2016/06/08 01:30]
Linje 1: Linje 1:
-====== Velkommen til Hackerspace/​Makerspace Esbjerg (HMSE) ====== 
- 
- ​[[http://​hmse.mikini.dk/​kulturnat.php|Send en besked]] til vores [[http://​kulturnat.esbjergkommune.dk/​kulturnat-esbjerg.aspx|Esbjerg Kulturnat]] display-opstilling ​ 
- 
- 
-Vi er en gruppe mennesker der ønsker at skabe et rum for kreative og udforskende teknologi-eksperimenter i Esbjerg. I miljøet benævnes denne form for fysisk mødested ofte hackerspace,​ makerspace eller fablab, og det sted vi har visioner om at skabe, skal kunne rumme alt hvad der kunne tænkes høre under disse begreber. 
- 
-Vi har fået lokaler i regi af [[http://​www.kreativevaerksted.mono.net/​|Tobakkens Kreative Værksted]],​ og får dermed til huse i lokaler i [[http://​www.tobakken.dk/​|Tobakkens]] bygninger i Esbjerg midtby på [[http://​findvej.dk/?​address=Gasv%C3%A6rksgade2,​6700&​maptype=6&​text=Hackerspace/​Makerspace%20Esbjerg&​link=http://​hmse.mikini.dk|Gasværksgade 2, 1. sal, 6700 Esbjerg]]. 
- 
-Indtil videre er det meste kommunikation mellem interessenterne foregået på Facebook i gruppen; [[https://​www.facebook.com/​groups/​HackerspaceEsbjerg|HackerspaceEsbjerg]],​ men vi er også begyndt at have rigtige fysiske møder! 
- 
-Er du interesseret i at være med, så hop på [[https://​www.facebook.com/​groups/​HackerspaceEsbjerg|Facebook]] og bliv medlem af gruppen, eller alternativt skriv en mail til hmse@mikini.dk. 
- 
  
start.txt · Sidst ændret: 2016/06/08 01:30 (ekstern redigering)