GeekLabs.dk

Esbjergs teknologiværksted

Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


start

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

start [2014/10/05 20:05]
80.62.117.218 created
start [2016/06/08 01:30]
Linje 1: Linje 1:
-====== Velkommen til Hackerspace/​Makerspace Esbjerg (HMSE) ====== 
- 
-Vi er en gruppe mennesker der ønsker at skabe et rum for kreative og udforskende teknologi-eksperimenter i Esbjerg. I miljøet benævnes denne type værksted ofte hackerspace,​ makerspace maker, og det er et sådant vi er i gang med processen at opbygge i Esbjerg. 
- 
-Vi har fået lokaler i regi af [[http://​www.kreativevaerksted.mono.net/​|Tobakkens Kreative Værksted]],​ og får dermed til huse i lokaler i [[http://​www.tobakken.dk/​|Tobakkens]] bygninger i Esbjerg midtby på [[http://​findvej.dk/?​address=Gasv%C3%A6rksgade2,​6700&​maptype=6&​text=Hackerspace/​Makerspace%20Esbjerg&​link=http://​hmse.mikini.dk|Gasværksgade 2, 1. sal, 6700 Esbjerg]]. 
- 
-Indtil videre er det meste kommunikation mellem interessenterne foregået på Facebook i gruppen; [[https://​www.facebook.com/​groups/​HackerspaceEsbjerg|HackerspaceEsbjerg]],​ men vi er også begyndt at have rigtige fysiske møder! 
- 
-Er du interesseret i at være med, så hop på [[https://​www.facebook.com/​groups/​HackerspaceEsbjerg|Facebook]] og bliv medlem af gruppen, eller alternativt skriv en mail til hmse@mikini.dk. 
- 
  
start.txt · Sidst ændret: 2016/06/08 01:30 (ekstern redigering)