GeekLabs.dk

Esbjergs teknologiværksted

Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


ord

Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
Sidste revision Begge sider næste revision
ord [2017/04/24 00:39]
miki +AVR,PDF,UPDI
ord [2017/06/26 01:33]
miki +smd (inkl. smt/through-hole)
Linje 80: Linje 80:
   * [[https://​developer.pebble.com/​sdk/​|Pebble SDK]] til udvikling af Ur-temaer og applikationer til SmartWatch fra [[https://​www.pebble.com/​|Pebble]].   * [[https://​developer.pebble.com/​sdk/​|Pebble SDK]] til udvikling af Ur-temaer og applikationer til SmartWatch fra [[https://​www.pebble.com/​|Pebble]].
   * [[https://​developer.android.com/​studio/​releases/​sdk-tools.html|Android SDK]] til udvikling af Android Applikationer.   * [[https://​developer.android.com/​studio/​releases/​sdk-tools.html|Android SDK]] til udvikling af Android Applikationer.
 +
 +
 +===== SMD =====
 +
 +Forkortelse af **Surface-Mounted Device**.
 +
 +En elektronisk komponent der er designet på en sådan måde at den er beregnet på montering direkte på overfladen af det printkort ([[#PCB]]) den skal monteres på. Til forskel fra komponenter til traditionel montage med længere tilledninger der skal føres igennem huller i printkortet (på engelsk: through-hole/​thru-hole eller leaded).
 +
 +Overordnet kaldes denne monteringsteknik SMT (Surface-Mount Technology),​ men SMD anvendes i flæng om både komponenter,​ process, værktøj mm.
 +
 +Det meste serieproducerede elektronik i dag produceres ved brug af SMD-teknik, da det er lettere at automatisere og at de manglende tilledninger giver mulighed for at komponenter kan fylde langt mindre.
 +
 +Wikipedia: https://​en.wikipedia.org/​wiki/​Surface-mounted_device
  
 ===== UPDI ===== ===== UPDI =====
ord.txt · Sidst ændret: 2017/06/26 01:35 af miki